Politica De Confidentialitate

Politica de confidentialitate a S.C. Carlito S.R.L. este conforma prevederilor Legii nr. 677/2001 completata de Legea nr. 506/2004 care transpune Directiva 2002/58/CE a Parlamentului European si a Consiliului Europei privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private īn sectorul comunicatiilor electronice publicate īn Jurnalul Oficial al Comunitatilor Europene sub nr. L 201 din 31 iulie 2002.

Informatiile cerute pe site-ul Traduceri-Carlito.ro, vor fi utilizate exclusiv in scopurile specifice solicitarii (intocmirea contractelor de prestari servicii, si a contractelor de colaborare, emiterea facturilor fiscale aferente, corespondenta, etc) si in scopuri statistice, in conformitate cu legile in vigoare privind protejarea datelor cu caracter personal. Clientul este direct raspunzator de corectitudinea datelor furnizate; Biroul de traduceri Carlito nu are nici o responsabilitate si nu poate fi tras la raspundere in cazul in care informatiile furnizate sunt incomplete sau incorecte. Datele sunt complet confidentiale si nu pot fi dezvaluite unei terte parti. Datele vor fi prelucrate si utilizate de catre Traduceri-Carlito.ro exclusiv in scopurile mai sus mentionate.

Prezenta nota de confidentialitate are caracter temporal nedeterminat, Traduceri-Carlito.ro rezervandu-si dreptul de a aduce modificari prezentului inscris. Traduceri-Carlito.ro se obliga sa isi informeze clientii referitor la eventualele modificari ale prevederilor politicii de confidentialitate.

CONTACTATI-NE ACUM!

Confidentialitate

Politica de confidentialitate a S.C. Carlito S.R.L. este conforma prevederilor Legii nr. 677/2001 completata de Legea nr. 506/2004 care transpune Directiva 2002/58/CE a Parlamentului European si a Consiliului Europei privind prelucrarea datelor cu caracte ...

Stiri si noutati

Traduceri Araba. Traduceri Greaca
NOU!!
Realizam traduceri din/in limbile araba si greaca.


Look nou la aniversare
Carlito implineste in aceasta primavara zece ani de existenta. Am profitat de oportunitate pentru a imbraca in haine noi site-ul web al firmei.


10 ani de traduceri
Biroul de traduceri autorizate Carlito implineste 10 ani de existenta.


Blog

Un cuvīnt nou īn dic?ionar
Citez din ce traduc: "[...]limbajul afacerilor vizeaz? raporturi interumane caracterizate īn principal pe schimbul de informa?ie, avānd ca suport con?inutistic domeniul economic." Extras dintr-o pr ...
( 7 ) Comentarii.