Traduceri -≫ Servicii Anexe

servicii anexe traducerilor autorizate

Legalizarea notariala a traducerilor autorizate

Acest serviciu este gratuit in cazul traducerilor efectuate de catre noi. Veti plati doar onorariul notarial, calculat separat de pretul traducerii.

Apostilare documente / supralegalizare

(Conform conventiei de la Haga din 1961) Pentru ca actele sa fie valabile īn strainatate, conform prevederilor stipulate in cadrul Conventiei de la Haga, este nevoie ca ele sa fie apostilate, traduse, legalizate si supralegalizate.

Arhivare traduceri

Traducerile se arhiveaza doar la cerere. Daca ati solicitat un astfel de serviciu, puteti cere un nou exemplar al unei traduceri deja efectuate in biroul nostru, prin prezentarea unei copii a respectivului document.

servicii complementare traducerilor

 • Revizuire de text. Colationari
 • Revizuim, la cerere, traducerile efectuate de alti traducatori. Traducerile in varianta finala pot fi, daca este necesar, imprimate, semnate de catre unul din traducatorii nostri autorizati si legalizate la notar la cererea clientului.
 • Curierat pentru intreprinderi
Preluarea documentelor de tradus si predarea traducerilor se pot face, la cerere, de catre personalul biroului nostru, direct la sediul clientului (pentru clientii cu sediul in Cluj-Napoca!!!).

Livrarea traducerilor se mai poate face, pe langa forma standard, la solicitarea expresa a clientului:
 • Prin posta
 • E-mail
 • Transmitere fax, totul cu costuri suplimentare minime.

Servicii de procesare de text

 • Conversia documentelor sursa in format editabil
 • Traduceri de documente in format HTML
 • Prelucrari grafice diverse
 • Tehnoredactare
 • Traduceri asistate de calculator
Asiguram un continut si o forma impecabila traducerilor dumneavoastra.

Toate aceste servicii au drept rol livrarea traducerilor in acelasi format ca si documentele sursa, astfel ca utilizarea lor are aplicabilitate imediata fara a fi necesare adaugiri/formatari ulterioare.

programare web. optimizare pentru motoarele de cautare

Realizam, la cerere, site-uri web in fiecare dintre limbile mentionate. In functie de necesitatile dvs., pe langa partea de realizare si programare efectiva, va punem la dispozitie si un serviciu complet de optimizare web. Asiguram de asemenea servicii de promovare web online cu inscriere de site-uri in directoare regionale si campanii de linking cu site-uri de profil. Mentionam ca tehnicile de optimizare web folosite sunt in concordanta totala cu normele impuse de catre motoarele de cautare atat in cee ce priveste partea de optimizare on page cat si cea off page astfel incat rezultatele sa fie stabile si de lunga durata. Dezaprobam vehement orice tehnici de optimizare web care dauneaza calitatii internetului si luam in acest fel pozitie impotriva procesului de spam indiferent de modalitatea prin care acesta este realizat. Pentru informatii suplimentare privind acest serviciu va invitam sa ne contactati.

CONTACTATI-NE ACUM!

Servicii Anexe

Solutii personalizate la solicitarile dumneavoastra de traducere si interpretariat Traduceri autorizate in regim de urgenta Interpreti la dispozitia dumneavoastra 24 de ore din 24, 7 zile din 7. Traduceri in Cluj Napoca, Romania.

Stiri si noutati

Traduceri Araba. Traduceri Greaca
NOU!!
Realizam traduceri din/in limbile araba si greaca.


Look nou la aniversare
Carlito implineste in aceasta primavara zece ani de existenta. Am profitat de oportunitate pentru a imbraca in haine noi site-ul web al firmei.


10 ani de traduceri
Biroul de traduceri autorizate Carlito implineste 10 ani de existenta.


Blog

Un cuvīnt nou īn dic?ionar
Citez din ce traduc: "[...]limbajul afacerilor vizeaz? raporturi interumane caracterizate īn principal pe schimbul de informa?ie, avānd ca suport con?inutistic domeniul economic." Extras dintr-o pr ...
( 7 ) Comentarii.