Traduceri -≫ Servicii Anexe

Apostilare documente / supralegalizare

(Conform conventiei de la Haga din 1961)

Pentru ca actele sa fie valabile īn unele state, conform prevederilor stipulate in cadrul Conventiei de la Haga, este nevoie ca ele sa fie fie apostilate. Daca este necesar, efectuam traducerea legalizata documentelor si supralegalizarea acestora la Curtea de apel.

SC Carlito SRL va pune la dispozitie acest serviciu contra cost, pretul urmand a fi stabilit in functie de numarul de acte care necesita apostilarea -> limba si dimensiunea documentului care trebuie tradus -> si, in ultima faza, supralegalizarea. Prin acest serviciu clientul este scutit de contactul uneori dificil cu birocratia, primind in cel mai scurt termen documentele apostilate.

Oferim acest serviciu doar in cazul documentelor pentru care apostilarea se poate face in judetul Cluj.

CONTACTATI-NE ACUM!

Apostilari

Apostilare documente / supralegalizare (Conform conventiei de la Haga din 1961) Pentru ca actele sa fie valabile īn strainatate, conform prevederilor stipulate in cadrul Conventiei de la Haga, este nevoie ca ele sa fie apostilate, traduse, legalizate si ...

Stiri si noutati

Traduceri Araba. Traduceri Greaca
NOU!!
Realizam traduceri din/in limbile araba si greaca.


Look nou la aniversare
Carlito implineste in aceasta primavara zece ani de existenta. Am profitat de oportunitate pentru a imbraca in haine noi site-ul web al firmei.


10 ani de traduceri
Biroul de traduceri autorizate Carlito implineste 10 ani de existenta.


Blog

Un cuvīnt nou īn dic?ionar
Citez din ce traduc: "[...]limbajul afacerilor vizeaz? raporturi interumane caracterizate īn principal pe schimbul de informa?ie, avānd ca suport con?inutistic domeniul economic." Extras dintr-o pr ...
( 7 ) Comentarii.