Traduceri -≫ Servicii Anexe

Legalizarea notariala a traducerilor efectuate

In cazul in care solicitati legalizarea notariala, SC Carlito SRL nu percepe taxe sau comisioane suplimentare din acest serviciu, achitandu-se exclusiv taxa de legalizare perceputa de catre notarul public.

Practic, atunci cand ridicati traducerea, aceasta va fi legalizata, fara a mai fi nevoie sa mergeti la notar. In cazul in care solicitati maxim 2 exemplare legalizate, tariful pentru fotocopiile necesare in vederea legalizarii este inclus in pretul traducerii. Pentru un numar suplimentar de exemplare se percepe un tarif separat.

Mai jos sunt prezentate tarifele practicate de notarii publici pentru legalizare. Acestea sunt recomandate de Camera Notarilor Publici si au un caracter orientativ:

  • Traduceri legalizate:
    Un document intr-un exemplar: 18 lei.
    Fiecare exemplar in plus, daca legalizarea se face simultan: 6
    Astfel, daca aveti o traducere care trebuie legalizata in doua exemplare, pretul va fi de 24 lei, pentru trei exemplare va fi de 30 de lei, s.a.m.d.
  • Fotocopii legalizate:
    Tarifarea se face la pagina, pretul este de 6 lei. In cazul in care documentul pentru care se face o copie legalizata este intr-o limba straina, este necesara anexarea traducerii in limba romana a documentului. In acest caz SC Carlito SRL percepe tariful corespunzator traducerii.
Tarifele notariale prezentate mai sus sunt cu caracter orientativ si includ TVA.

CONTACTATI-NE ACUM!

Legalizari Notariale

Legalizarea notariala a traducerilor efectuate In cazul in care solicitati legalizarea notariala, SC Carlito SRL nu percepe taxe sau comisioane suplimentare din acest serviciu, achitandu-se exclusiv taxa perceputa de catre notar. Pentru legalizarea no ...

Stiri si noutati

Traduceri Araba. Traduceri Greaca
NOU!!
Realizam traduceri din/in limbile araba si greaca.


Look nou la aniversare
Carlito implineste in aceasta primavara zece ani de existenta. Am profitat de oportunitate pentru a imbraca in haine noi site-ul web al firmei.


10 ani de traduceri
Biroul de traduceri autorizate Carlito implineste 10 ani de existenta.


Blog

Un cuvīnt nou īn dic?ionar
Citez din ce traduc: "[...]limbajul afacerilor vizeaz? raporturi interumane caracterizate īn principal pe schimbul de informa?ie, avānd ca suport con?inutistic domeniul economic." Extras dintr-o pr ...
( 7 ) Comentarii.