Contact Traduceri Autorizate

Pentru comenzi ferme de traduceri autorizate sau de alt tip va rugam sa ne contactati la sediu sau prin una dintre metodele pe care vi le punem la dispozitie.

Pentru planificarea unei misiuni de interpretariat si stabilirea detaliilor legate de aceasta sau pentru obtinerea unui deviz urgent, ne puteti contacta fie direct la sediu, fie telefonic sau prin email.

Adresa Sediu

  • CLUJ-NAPOCA, BULEVARDUL EROILOR NR. 22, AP. 3
  • TELEFON/FAX: 0264-594385
  • MOBIL: 0722-789555
  • E-mail:
    • contact@traduceri-carlito.ro

Contact traduceri

  • Pentru orice informatie sau deviz va stam la dispozitie telefonic la numerele de telefon mentionate mai sus iar la birou intre orele 9:00 si 16:30.

Contact optimizare web

Pentru orice informatii privind procesul de optimizare web precum si pentru cerere oferta in acest sens va rugam sa ne contactati la una dintre adresele de e-mail oferite sau la numerele de telefon mentionate mai sus.

Biroul de traduceri autorizate CARLITO cauta in permanenta colaboratori pentru activitatea de traducere si interpretariat. Daca doriti sa va alaturati echipei noastre, trimiteti-ne un CV cat mai detaliat (date personale, informatii privind studiile, activitatea profesionla, domeniile de specializare, referinte, echipamentul informatic detinut, programele in care stiti sa lucrati, tarifele pe care le practicati in cadrul colaborarii cu birouri de traduceri) la una dintre adresele de contact mentionate mai sus.

CONTACTATI-NE ACUM!

Contact

Solutii personalizate la solicitarile dumneavoastra de traducere si interpretariat Traduceri autorizate in regim de urgenta Interpreti la dispozitia dumneavoastra 24 de ore din 24, 7 zile din 7. Traduceri in Cluj Napoca, Romania.

Stiri si noutati

Traduceri Araba. Traduceri Greaca
NOU!!
Realizam traduceri din/in limbile araba si greaca.


Look nou la aniversare
Carlito implineste in aceasta primavara zece ani de existenta. Am profitat de oportunitate pentru a imbraca in haine noi site-ul web al firmei.


10 ani de traduceri
Biroul de traduceri autorizate Carlito implineste 10 ani de existenta.


Blog

Un cuvīnt nou īn dic?ionar
Citez din ce traduc: "[...]limbajul afacerilor vizeaz? raporturi interumane caracterizate īn principal pe schimbul de informa?ie, avānd ca suport con?inutistic domeniul economic." Extras dintr-o pr ...
( 7 ) Comentarii.