Servicii De Traduceri Autorizate

Interpretariat

  • Pentru intalniri de afaceri, conferinte, seminarii sau vizite internationale va putem asigura interpreti experimentati in traducerile simultane si consecutive, cu garantia solutiei corecte in timp real.
  • Complexitatea limbajului nu reprezinta o problema, acesta putand fi de la general la specializat, interpretii nostri fiind la curent cu termenii de specialitate corespunzatori. Cu toate acestea, pentru o cat mai buna realizare a procesului de comunicare si tinand seama de faptul ca pregatirea prealabila constituie o conditie necesara a succesului in orice domeniu, interpretul/traducatorul poate fi pus la curent, anterior desfasurarii evenimentului, cu tematica si profilul acestuia.

Servicii anexe si complementare activitatilor de traducere

  • Asiguram, la cerere, legalizarea notariala a oricaror materiale cu valoare juridica traduse de noi, fara a necesita un comision suplimentar (se achita exclusiv onorariul notarial) precum si serviciul de apostilare si, ulterior, supralegalizare a actelor in conformitate cu prevederile Conventiei de la Haga (1961). Legalizarea notariala se poate face doar prin prezentarea documentelor in original, conform prevederilor legale si cerintelor impuse de autoritati.
  • La cerere, traducerile pot fi arhivate, pe o perioada limitata. Astfel, nu mai este necesara reefectuarea traducerii in cazul in care se solicita un exemplar suplimentar al unui document deja tradus de noi.
  • Realizam traduceri site-uri web cu pastrarea, la cerere, a formatului (X)HTML.
  • Revizuirile de text, colationarile si serviciile de curierat pentru intreprinderi (evident in ceea ce priveste actele/documentele traduse/procesate de noi) fac parte din gama de servicii anexe activitatii noastre principale.

Garantia calitatii traducerilor

  • Serviciile oferite de Biroul de traduceri Carlito sunt garantate de colaborarea cu traducatori autorizati de catre Ministerul de Justitie. Traducerile sunt intotdeauna revizuite de specialisti in diferite domenii sau de vorbitori nativi, colaboratori ai biroului nostru de traduceri.
  • Serviciile de traducere/interpretariat sau de alta natura prestate sunt absolut confidentiale atat in timpul colaborarii cat si dupa incheierea sa iar continutul textelor traduse nu va fi facut public in nici o circumstanta.
  • Formatul, extensia, pentru documentele solicitate nu constituie o problema, cu conditia mentionarii cerintelor de la inceput, pentru o mai buna calitate a serviciilor prestate.

CONTACTATI-NE ACUM!

Servicii Carlito

Traduceri de calitate, termene de executie record, preturi competitive, confidentialitate garantata

Stiri si noutati

Traduceri Araba. Traduceri Greaca
NOU!!
Realizam traduceri din/in limbile araba si greaca.


Look nou la aniversare
Carlito implineste in aceasta primavara zece ani de existenta. Am profitat de oportunitate pentru a imbraca in haine noi site-ul web al firmei.


10 ani de traduceri
Biroul de traduceri autorizate Carlito implineste 10 ani de existenta.


Blog

Un cuvīnt nou īn dic?ionar
Citez din ce traduc: "[...]limbajul afacerilor vizeaz? raporturi interumane caracterizate īn principal pe schimbul de informa?ie, avānd ca suport con?inutistic domeniul economic." Extras dintr-o pr ...
( 7 ) Comentarii.