Servicii Traduceri

Garantia Calitatii Traducerilor

  • Serviciile oferite de Biroul de traduceri Carlito sunt garantate de colaborarea cu traducatori autorizati de catre Ministerul de Justitie. Traducerile sunt intotdeauna revizuite de specialisti in diferite domenii sau de vorbitori nativi, colaboratori/angajati ai biroului nostru de traduceri.
  • Serviciile de traducere/interpretariat sau de alta natura prestate sunt absolut confidentiale atat in timpul colaborarii cat si dupa incheierea sa iar continutul textelor traduse nu va fi facut public in nici o circumstanta.
  • Documentele si actele necesare pot fi primite si se pot expedia conform cerintelor clientului : personal, postal, prin posta electronica, prin fax etc. Formatul, extensia, pentru documentele solicitate nu constituie de asemenea o problema cu conditia mentionarii cerintelor de la inceput pentru o mai buna calitate a serviciilor prestate.

CONTACTATI-NE ACUM!

Servicii Traduceri

Garantia Calitatii Traducerilor Serviciile oferite de Biroul de traduceri Carlito sunt garantate de colaborarea cu traducatori autorizati de catre Ministerul de Justitie. Traducerile sunt intotdeauna revizuite de specialisti in diferite domenii sau ...

Stiri si noutati

Traduceri Araba. Traduceri Greaca
NOU!!
Realizam traduceri din/in limbile araba si greaca.


Look nou la aniversare
Carlito implineste in aceasta primavara zece ani de existenta. Am profitat de oportunitate pentru a imbraca in haine noi site-ul web al firmei.


10 ani de traduceri
Biroul de traduceri autorizate Carlito implineste 10 ani de existenta.


Blog

Un cuvīnt nou īn dic?ionar
Citez din ce traduc: "[...]limbajul afacerilor vizeaz? raporturi interumane caracterizate īn principal pe schimbul de informa?ie, avānd ca suport con?inutistic domeniul economic." Extras dintr-o pr ...
( 7 ) Comentarii.