Servicii Traduceri. Traduceri Legalizate

Traduceri Autorizate. Traduceri Legalizate

Biroul nostru va ofera servicii de traduceri standard sau autorizate, in si din numeroase limbi de circulatie internationala. Traducerile de specialitate, pentru care dispunem de bogate baze terminologice, sunt realizate in colaborare cu specialisti īn domeniu, ceea ce asigura cu adevarat calitatea traducerii. La cerere, va putem oferi, la sfarsitul proiectului, glosarul terminologic de specialitate folosit in respectiva lucrare. Clientul poate sa propuna traducatorului propria sa baza de date terminologice. Pentru materialele cu grad mare de dificultate sau finete biroul nostru solicita relectura traducerii de catre un traducator-vorbitor nativ al limbii respective. Va garantam confidentialitate absoluta si promptitudine.

Traducere de documente din diverse domenii:
  • Traduceri juridice si documente tip (contracte, statute de societate, procese verbale, sentinte, acte autentice, certificate de orice tip, caziere judiciare, caziere fiscale, adeverinte medicale, acte de stare civila, diplome, foi matricole, dosare de emigrare, invitatii de sejur in strainatate, procuri, permise de conducere, carti de munca, recomandari)
  • Traduceri economice (bilanturi contabile si alte documentatii contabile, analize financiare, documente pentru licitatii internationale, dosare de finantare)
  • Traduceri medicale si farmaceutice (prezentari de medicamente si echipamente medicale, de produse farmaceutice, articole de specialitate)
  • Traduceri tehnice (manuale si instructiuni tehnice, masuri de siguranta, manuale de utilizare, brosuri, caiete de sarcini)
  • Traduceri de site-uri web
  • Traduceri de materiale publicitare si turistice (ghiduri, studii de piata, oferte, reclame, sloganuri)
  • Traduceri de corespondenta comerciala si privata (scrisori, e-mailuri, rapoarte, prezentari de orice tip)

CONTACTATI-NE ACUM!

Traduceri Autorizate

Traduceri Autorizate. Traduceri Legalizate Biroul nostru va ofera servicii de traduceri standard sau autorizate, in si din numeroase limbi de circulatie internationala. Traducerile de specialitate, pentru care dispunem de bogate baze terminologice, sun ...

Stiri si noutati

Traduceri Araba. Traduceri Greaca
NOU!!
Realizam traduceri din/in limbile araba si greaca.


Look nou la aniversare
Carlito implineste in aceasta primavara zece ani de existenta. Am profitat de oportunitate pentru a imbraca in haine noi site-ul web al firmei.


10 ani de traduceri
Biroul de traduceri autorizate Carlito implineste 10 ani de existenta.


Blog

Un cuvīnt nou īn dic?ionar
Citez din ce traduc: "[...]limbajul afacerilor vizeaz? raporturi interumane caracterizate īn principal pe schimbul de informa?ie, avānd ca suport con?inutistic domeniul economic." Extras dintr-o pr ...
( 7 ) Comentarii.