Biroul De Traduceri Carlito Implineste 10 Ani

Carlito implineste zece ani de existenta.

Au fost ani lungi, de pionierat, in care am incercat sa raspundem cit mai bine exigentelor dumneavoastra. Am pornit la drum pe o piata tanara, in care, pe de o parte concurenta era aproape inexistenta, dar si cu o oferta de traducatori profesionisti la fel de saraca. Am evoluat insa impreuna cu piata.

Multi dintre clientii cu care am inceput au ramas alaturi de noi si astazi, altii, din pacate, au apelat la serviciile noastre pentru a pleca din tara. Politica noastra a mers in directia fidelizarii clientelei. Le multumim tuturor celor care, chiar daca nu au avut nevoie de serviciile noastre in mod constant, au recomandat firma noastra altor clienti. Le multumim totodata si celor care ne-au ramas fideli in toti acesti ani. Din colaborarea cu ei concluzia reiese de la sine: am evoluat impreuna! Va multumim!

Le multumim tuturor profesionistilor cu care am lucrat de-a lungul timpului: traducatori, interpreti, terminologi. Am fost la mijloc intre ei si clienti, iar exigenta noastra se datoreaza obligatiei pe care o avem fata de clientii nostri, dar, mai ales, satisfactiei muncii bine facute.

CONTACTATI-NE ACUM!

Stiri Si Noutati

Biroul de traduceri autorizate Carlito implineste 10 ani de existenta.

Stiri si noutati

Traduceri Araba. Traduceri Greaca
NOU!!
Realizam traduceri din/in limbile araba si greaca.


Look nou la aniversare
Carlito implineste in aceasta primavara zece ani de existenta. Am profitat de oportunitate pentru a imbraca in haine noi site-ul web al firmei.


10 ani de traduceri
Biroul de traduceri autorizate Carlito implineste 10 ani de existenta.


Blog

Un cuvīnt nou īn dic?ionar
Citez din ce traduc: "[...]limbajul afacerilor vizeaz? raporturi interumane caracterizate īn principal pe schimbul de informa?ie, avānd ca suport con?inutistic domeniul economic." Extras dintr-o pr ...
( 7 ) Comentarii.