Scurt Istoric

Biroul de traduceri autorizate "Carlito"

A fost infiintat in 1999, cunoscand intregul parcurs evolutiv al acestui sector de activitate, reusind sa se adapteze in permanenta cerintelor din ce in ce mai sofisticate ale clientelei din Romania si din strainatate, acumuland o vasta experienta in domeniul traducerilor. Scopul nostru a fost intotdeauna oferirea de servicii de traducere si interpretariat de calitate, personalizate in functie de nevoile clientilor.

Pe langa faptul ca agentia noastra a facut cu brio fata unei piete cu un inalt grad de concurenta, specifica acestui domeniu de activitate, a reusit realizarea de colaborari de succes cu alte firme de profil din diferite orase din Romania si din strainatate.

Experienta in domeniul traducerilor, precum si companiile de marca cu care colaboram recomanda Carlito ca fiind un partener de incredere in acest domeniu.

In activitatea noastra ne raportam intotdeauna la standardele impuse de catre departamentul de traduceri al Comisiei Europene.

CONTACTATI-NE ACUM!

Scurt Istoric

Biroul de traduceri autorizate "Carlito" A fost infiintat in 1999, cunoscand intregul parcurs evolutiv al acestui sector de activitate, reusind sa se adapteze in permanenta cerintelor din ce in ce mai sofisticate ale clientelei din Romania si din strain ...

Stiri si noutati

Traduceri Araba. Traduceri Greaca
NOU!!
Realizam traduceri din/in limbile araba si greaca.


Look nou la aniversare
Carlito implineste in aceasta primavara zece ani de existenta. Am profitat de oportunitate pentru a imbraca in haine noi site-ul web al firmei.


10 ani de traduceri
Biroul de traduceri autorizate Carlito implineste 10 ani de existenta.


Blog

Un cuvīnt nou īn dic?ionar
Citez din ce traduc: "[...]limbajul afacerilor vizeaz? raporturi interumane caracterizate īn principal pe schimbul de informa?ie, avānd ca suport con?inutistic domeniul economic." Extras dintr-o pr ...
( 7 ) Comentarii.